Семенівська сільська рада оголошує благодійну акцію до Міжнародного дня захисту дітей «Милосердя без меж»

  • 363

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Ця дата – можливість кожного з нас виявити найкращі якості нашої душі: доброту, милосердя, людяність, і подарувати свято дітям, яким не пощастило відчути теплоту родинного вогнища.

На території Семенівської громади проживають майже 1500 дітей. Серед них – 20 дітей-сиріт та дітей-позбавлених батьківської опіки, 632 - пільгових категорій. Їм дуже часто не вистачає навіть самого основного. Звичайно, водночас вирішити всі проблеми цих діточок важко. Однак надавши хоча б невелику допомогу кожному з них, ми зробимо їх дитинство трохи радіснішим і приємнішим .

З метою соціальної підтримки дітей пільгових категорій Семенівська сільська рада оголошує благодійну акцію «Милосердя без меж». Жодна дитина не повинна залишитися без нашої уваги в цей особливий день. Кожен, хто бажає приєднатися до акції, може звернутися до координатора Булавінової Анастасії за телефоном 0977016772 та отримати інформацію про дітей пільгових категорій, які проживають у Вашому рідному селі.

До 1 червня Ви можете надати благодійну допомогу чи подарувати подарунок (іграшки, солодощі, фрукти, одяг, канцелярське приладдя, тощо).

Проходження акції буде висвітлюватися на сторінці соціальної мережі «Із життя Семенівської громади»

Не залишайтеся байдужими! Щаслива дитяча посмішка – найкраща винагорода!

 

Фото без опису