Робоча зустріч з представниками Веселівської ОТГ

  • 421

         15 травня відбулася робоча зустріч керівництва Семенівської сільської ради з представниками Веселівської селищної ради. Ця громада утворилася у 2015 році і вже має значний досвід роботи в умовах децентралізації, багато досягнень та здобутків.

         У ході зустрічі голови громад Андрій Єрмоленко та Петро Кіяшко обговорили досягнення та проблеми, з якими доводиться зіткатися, обмінялися досвідом та ідеями, планами на майбутнє. Під час спілкування кожен з учасників заходу взяв для себе щось нове, що можливо втілити в практику на території своєї громади.

Для Семенівської громади став цікавим досвід Веселівської громади щодо організації діяльності комунальних підприємств, який, безперечно, заслуговує на увагу та запровадження.

Фото без опису

Наших гостей зацікавив досвід нашої громади з наповнення місцевого бюджету, робота з платниками податків.

Зважаючи на перспективу об’єднання районів, було обговорено низку питань щодо реалізації спільних проектів, зокрема, створення академічного ліцею, будинку для людей похилого віку.

В ході спілкування було запропоновано започаткувати традицію залучення учасників художньої самодіяльності об’єднаних громад до святкових подій та  культурних заходів на територіях Семенівської та Веселівської рад.

Фото без опису

 

Наприкінці свого візиту гості з Веселівщини відвідали Центр дозвілля у   с. Обільне і були приємно вражені побаченим.

Фото без опису