Засідання постійної депутатської комісія з питань законності та врегулювання земельних відносин, регуляторної політики, будівництва, архітектури та екології Семенівської сільської ради.

  • 419

22 січня 2021 року відбулось засідання постійної депутатської комісії Семенівської сільської ради з питань законності та врегулювання земельних відносин, регуляторної політики, будівництва, архітектури та екології.

Було розглянуто ряд питань про поновлення договорів оренди; про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства; про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку у приватну власність;  про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва;  про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки вид угідь рілля, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва відповідно до технічної документації. Загалом на засіданні постійної комісії було розглянуто 59 питань порядку денного.

Також було заслухано інформацію сільського голови Андрія Єрмоленка щодо вирішення питання розробки положення використання громадських пасовищ та передачі земель державної форми власності у комунальну власність громади.

Фото без опису